LIVE LIFE SIMPLY AND ENJOY IT

torstai 22. heinäkuuta 2010

Synttärivaihdon lahjani

Tässä viimeinen synttärivaihdon lahja, jonka sain hieman myöhemmin. Mutta nyt sekin siis liitettynä tähän muiden kanssa samaan.

Tämän ihanan rantaleidin (+ kuvassa näkyvät tilpehöörit; teetä, namia, nauhaa, kangasta) sain Teijalta. Kiitos, tällaista ei minulla ollutkaan!Eilen juhlimme vanhenemistani sekä Hannan synttäreitä meillä. Kuvissa lähinnä suuret lahjat, suklaata yms. siis löytyi, mutta kuviin kelpuutin vaivalla tehdyt työt. Kiitos kaikille!!!


Aira oli tehnyt ihanan kesäisen pupun, jota olin toivonutkin. Kenkälaatikosta (joka odottaa uutta päälystä) löytyi pupun lisäksi tildakangasta ja pari leikekuvaa. Kaunis kiitos;O)


Marielisa oli tehnyt ihanista kankaista kaksi maatuskaa. Kauniin pussin siältä löytyi myös turkoosia kangasta ja nauhaa, sekä suklaata. Kiitos ;O)


Tuula oli pistellyt kauniiseen seinätauluun A-kirjaimen. Lisäksi paketista löytyi suklaata, kangasta ja nauhaa. Tack!!!


Merjalta sain kesäisen mökin ja merihevosen (+ lukuisia lisäjuttuja, kuten viulu, keinuhevonen, suklaata, tilda -nauhaa,teetä....). Kiitos!


Hoolta sain lahjaksi maatuskatrion, lähikuvassa ehkä näkyy ihania "timantteja" väleissä. Lisäksi ihanan tildapaketin kätköistä löytyi tildanauhaa ja leikearkki. Kiitos Hoo!,

1 kommentti:

;O) Kiitos kommentistasi; ne ilahduttavat aina ;O)