LIVE LIFE SIMPLY AND ENJOY IT

lauantai 19. helmikuuta 2011

lastenhuoneeseen taulu

 Eilinen kului tällaisen askartelun parissa. Aikaa meni varmaan 5-6h (edellisenä iltana tein alla olevat piirrokset lyijykynällä, maalaamiseen ainakin 4h..). Idean sain lastenhuone.fi -sivuilla olleesta matosta.

Ensin piirsin ison ympyrän, jonka jälkeen suorin viivoja keskipisteen kautta. Taloja piirtelin erikokokoisia ja ikkunoita suunnittelin myös keskipisteen avulla (ylhäältä leveämpiä).

 Tässä talot maalattuina sekä koekappale, jonka tein tussilla. Alunperin tein tytön kanssa piirrellessä tuon tussipiirustuksen, mutta ajattelin sen sitten sopivan myös tulevaan vauvanhuoneeseen tauluksi. Tarvikkeet maksoivat (ilman pensseleitä, joita ois pitänyt hankkia pienempiä) n. 25e (pullovärit ja kehys 60x60cm).
 Ympäristö tuotti päänvaivaa, mutta tein sitten erivärisiä pilviä. Tässä viimeistelyä vailla valmiina.
Lopuksi maalasin piiput ja rajasin m-tussilla talot. Taulun asentoa en ole miettinyt; voi laittaa mitenpäin vain ja aina on oikeinpäin;O)

5 kommenttia:

  1. HAuska ! Ihanan värikäs taulu !

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Maalaaminen ei tosiaankaan ole mun harrastus, mutta joskus on kiva kokeilla kykyjään. Pari pienempää taulua olen aiemmin tehnyt, mutta ne ovat ainakin tällä hetkellä kaapissa ( aikuisten sisustustaluiksi tein).

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva! Piristää niin lapsen kuin aikuisen mieltä!

    VastaaPoista

;O) Kiitos kommentistasi; ne ilahduttavat aina ;O)