LIVE LIFE SIMPLY AND ENJOY IT

lauantai 28. heinäkuuta 2012

kalusteita mökkiin

Mökissä on jo yövytty ja jopa neidin maalauskin seinälle ripustettu. Led-lamput tippuivat parissa tunnissa (Halpa-Hallista) katosta alas (tarra petti). Tässä kuitenkin kuvia jo ennen mökin saamista pihaan ja valmiit kuvat tältä viikolta.

 
 Tästä lähdettiin liikkeelle: hiottiin kierrätyksestä ostettuja kalusteita.

Penkki varmaan yhtä vanha kuin maalaaja: Ikean penkki ollut edellisessä talossa pesuhuoneessa ja viimeiset viisi vuotta missä sattuu (autotalli, terassi läpi vuoden..). Hiominen oli ärsyttävää, maalaaminen haastavaa: molemmille riitti tekemistä (mie autoin ja tein loppumaalauksen myöhemmin).
 Hyllyn maalamiseen ei äidillä ollut asiaa (hioikin itse).
 Penkin lopputulos värikäs; tässä kuvassa värit eivät tule oikeuksiinsa vaan ovat oikeasti kirkkaammat (olisi pitänyt kuvata ulkona). Koska osa raoistakin (kuten päädyistä) on eri värisiä kuin "palikka", oli maalaus hidasta. Neiti valitsi värit ja minä ostin (osteaessa katsoimme myyjän kanssa, että sopivat toisiinsa). Maalina Tikkurilan Helmi puolihimmeä kalustemaali, sävyt: ompunvihreä TVT J381, turkoosi TVT J365 ja pinkki TVT J336 (eli kaikki J-sa rjaa). Turkoosin oikea sävy yllä ja alla olevien kuvien turkoosin välistä. Ihan juuri haluamani turkoosin sävy tuo ei ollut, mutta haluamani näytti noiden kahden muun värin kanssa likaiselta. Hyvät värit ovat (sisällä kun noita värejä ei juurikaan ole kuin jossain pieniä määriä,  kiva että johonkin sai laittaa).

 Hyllykin kuin eri alkujaan; onnistunut muutos siis.

Neidin oma projekti oli tämä kaappi, joka maalattiin kahdesti (välillä hiottiin). Ylimmässä kuvassa alkuperäisessä asussaan.

2 kommenttia:

  1. Maalin tekemä muutos jaksaa hämmästyttää aina uudelleen. Upeat tuli!

    VastaaPoista
  2. Teillä on niin kaunis koti! Löydät lisää hyviä koteja osoitteesta

    VastaaPoista

;O) Kiitos kommentistasi; ne ilahduttavat aina ;O)