LIVE LIFE SIMPLY AND ENJOY IT

maanantai 8. maaliskuuta 2010

muistitaulu ja laukku

Aloitetaanpa tämä käsitöideni esittely vanhoilla tekeleillä; kuvien laittaminen koneelle kestää minulta kauan. Sitten joskus varmaan saan tuoreempiakin töitäni, mutta näin aluksi kaivellaan koneelta esittelyyn töitä, jotka ovat jo suurimmaksi osaksi matkanneet maailmalle.

Olen melko tarkka tekijä, joka usein kyllästyy aiheeseen ja hyppää innostuksen määrästä riippuen vauhdillakin seuraavaan ideaan. Keskeneräisiä töitä taitaa olla enemmän kuin valmiita, sillä yleensä laitan tekemäni jutut kiertoon tai lastenhuoneisiin.

Alla kodinhoitohuoneen kaapin seinässä oleva muistitaulu, joka on lähes peittynyt tavaroihin yms. Ompelen madalletulla tasolla, mutta toiveissa olisi saada yksi huoneista enemmänkin ompelukäyttöön.

Nämä vanhat työt on ommeltu vanhalla ompelukoneella, jolla omeplin ensimmäisen paitani tokaluokalla. Sitä ennen olin muistaakseni jo kutonut poppanaliinan. Nykyisin käytössä on uudempi kone, joka on konekirjontakone.Tein tilkuista vanhaan muistitauluun (jonka tein 7. tai 8. luokalla ) uuden pinnan, maalasin reunat ja viimeistelin nauhalla ja napeilla (kíinnitin kuumaliimalla).

Tämän laukun tein muistaakseni lahjaksi Henna-serkulle. Ohje ja kaavat: Sisusta Tildan tapaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

;O) Kiitos kommentistasi; ne ilahduttavat aina ;O)