LIVE LIFE SIMPLY AND ENJOY IT

maanantai 22. maaliskuuta 2010

tuunattu lokerikko ja kassiLokerikko oli siis paksulla vihreällä maalilla maalattu. Uudistamiseen meni yllättävän monta tuntia, ainakin kolme tuntia. ja viikonloppu kun pikkuhiljaa uudistin. Ensin tietty pinnan hiomista (tuntinen), olisi saanut hioa vielä monta kertaa, mutta minulle riitti että pinta rikkoutui. Pienellä budjetilla oltiin liikeeellä; äidiltä sain lokerikon ja maalina oli pieni purkki perinnemaalia (himmeä valkoinen 50 ml, maksoi n. 3 euroa). Maalasin kolme, paikoin ehkä neljä kerrosta. Hieman kuultaa läpi, muttei häiritsevästi. Taustaa en maalannut, vaan laitoin makkarin tapetoinnista jäänyttä easy up tapettia liisterillä. Ristikon kiinnitin liimalla (kehys elänyt ja ristikko pääsi tippumaan ).
Loekrikko valmiina seinässä odottamassa sisutaa.

Ja tässä lokerikko käytössä.
Kassi meni 3-vuotiaalle synttärilahjaks. Kuva kirjailtu koneella ja vuorena sama kangas (Eurokankaasta paksua puuvillaa).

1 kommentti:

  1. Hieno tuunaus lokerikolle!
    Voi kun meidänkin neitien sata LPS:a saatais johonkin järkevään paikkaan - nyt lojuvat varastossa laatikossa, ei kait niillä kukaan enää edes leikikään...mutteivät raaski myydäkään ;)

    VastaaPoista

;O) Kiitos kommentistasi; ne ilahduttavat aina ;O)