LIVE LIFE SIMPLY AND ENJOY IT

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Fokus seinälle ja tilattuja kankaita


Toissapäivänä tyhjä seinämme sai vihdoin jotain täytettä: Marimekon Fokus kangas (n. 145cm). Ylhäällä ihan perus valkoista listaa ja alhalla puukeppejä (kangas niitattu).

Toista viikkoa sitten halusin jotain kangasta ja etsin netistä tilkkukankaita. Cotton Patchin sivulla samat kankaat olivat halvempia kuin Australian nettikaupoissa joissa kävin, joten jotain sit tilasin. Kankaat löytyvät: www.cottonpatch.co.uk


Strip Roll: Kaffe Fassett Pastels (30 kangasta 2,5 tuumaa leveitä eli 6,4cm, pituutta en muista, reilu metri ainaski, jos ei täyttä pakan leveyttä). Ihan summassa tilasin; saapa nähä mihin noita käytän... Varsinkaan vihertäviä ja oransseja ei oikein innosta käyttää. Noiden hinta oli 23.95 puntaa.
Nämä suuremmat v.pun./valk. palat ovatkin mieluisampia.

3 kommenttia:

 1. Nuo puna-valkoiset on kyllä ihania!! <3
  Eipä silti, paljon kivoja löytyy noista ylemmän kuvan kankaistakin.
  Jos joutavia pyörii joukossa, niin otapa ens kerran tildaan niitä mukaan ja laske niille hinnat, luulenpa että joku/jotkut voisi kiinnostua... ;)

  VastaaPoista
 2. Voi ihania.Ja tosiaan,jos et tykkää,ota matkaan niin veikkaan,että ne viedään käsistä.Mua ainakin kiinnostais :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä noi kangassuikaleet on erittäin herkullisen värisiä! :) Niistä saa varmaan moneen paikkaan kivoja koristeita tai yksityiskohtia tai vaikka tilkkutäkkiin reunaa tms.

  VastaaPoista

;O) Kiitos kommentistasi; ne ilahduttavat aina ;O)