LIVE LIFE SIMPLY AND ENJOY IT

sunnuntai 29. elokuuta 2010

tunnustus


Kiitos ensimmäisestä tunnustuksesta Miss Diorilta
Tunnustuksen saamisen lisäksi minun pitäisi laittaa tunnustus eteenpäin, mutta seuraavissa seitsemässä kohdassa (joka kuuluu tähän tunnustuksen ehtoihin) tulee ilmi, miksi en sitä juuri nyt tee (jostain luin, että tämä tunnutus on melko lailla jo kiertänytkin!??), ehkäpä hieman myöhemmin saan listaa aikaiseksi. Eli 7 asiaa minusta:

1. En viihdy tietokoneella edes päivittäin; lähinnä blogia päivittäessä ja laskuja maksaessa ( harvoin jaksan selata muiden upeita blogeja, mutta eiköhän synkkä syksy saa minutkin hakeutumaan muiden ihanien töiden pariin)
2. Harrastan urheilua (punttisalin lisäksi keväällä aloitin lenkkeilyn ja tarkoitus olisi käydä jumpissa, mm. bodycombatissa, enemmän), askartelua, ompelua yms. ja kokeilen uusia käsityöjuttuja silloin tällöin.
3. Tietokonetta ja telkkaria paremmin viihdyn kirjojen (dekkarit, käsityökirjat) ja lehtien (sisustus, perhe, käsityö) parissa. On ihana uppoutua ihan muihin maailmoihin.
4. Kotonani on eniten tummaa puuta, valkoista ja ruskean eri sävyjä (mocca, beige).
5. Kesä on ihanin vuodenaika; aurinkoinen terassi ja hyvä kirja on parasta mitä tiedän (olettaen, että lapset leikkivät pihalla kiltisti).
6. Olen aamu ihminen; iltaisin ei mikään oikein onnistu.
7. Koira - kissa? Ehdottomasti pieni ja lutunen koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

;O) Kiitos kommentistasi; ne ilahduttavat aina ;O)