LIVE LIFE SIMPLY AND ENJOY IT

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

saumurilla ja kirjontakoneella aikaan saatua

 Sain tällä viikolla cd:n, jossa oli useampiakin kirjontakuvioita (kiitokset Keminmaahan A:lle), mutta nämä olivat mieluisimmat. Ihan kaikki kuviot eivät onnistuneet: Puhin nenää tehdessä tuli iso suttu ja sen jälkeen kohdistus (se viimeinen lanka, joka olisi rajannut kaiken muun ja johon oli käytetty aikaakin parikymentä minuuttia) katosi, en saanut millään enää onnistumaan. Että harmitti.

 Saumuritöihin minua inspiroi hanna-naan blogi. Nämä välihousu / legginssit tulivat molemmille lapsille: yllä neidille (lahkeista tuli samanlaiset ja kuten näkyy, lahkeiden raitojen oli osuttava kohdilleen), alla pojalle (kangas ei riittänyt samanlaisiin lahkeisiin). Onneksi oli isoa raitaa, muistan joskus tehneeni ohutraitaista ja siinä raitojen kohdistukseen tarvittiin melko paljon nuppineuloja. Kankaan tilasin Myllymuksujen alesta (nopea toimitus: ti -iltana tilasin ja to oli postissa, hain uutena vuotena ). Kaava Ottobre 4/04, vyötärö ois sopiva ilman kuminauhaakin..

 Neidin kotimekko/ tunika ommeltu Eurokankaan velourista. Kaavan pohjana oli t-paita, jonka helmaa vain muutin. Trikoo-ommeltu hieman unholassa, sillä kauluksen pinkkiä resoria ois voinu venyttää (unohtunu;O)  ).
Etutaskussa konekirjailtu ihana Nasu ja etana.

2 kommenttia:

;O) Kiitos kommentistasi; ne ilahduttavat aina ;O)