LIVE LIFE SIMPLY AND ENJOY IT

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

tunikat

 Ruskea tunika tehty melko laskeutuvasta paksuhkosta kankaasta. Kaava ohjeineen kirjastaYoshiko Tsukiori: Ihanat mekot ja tunikat. Ylemmässä kuvassa oikea väri, lähikuvassa etuosa, joiden laskosten tekeminen ei ollut herkkua. hihat pidemmät kuin alkuperäisessä mallissa.

 Samasta kirjasta myös tämä kaava. Tein L-koon, kun ajattelin ohjeiden olevan muka pieniä. Niinpä jouduin molempiin tunikoihin tekemään korjauksia eli lisää laskoksia. Ja tähän harmaaseen piti laittaa taakse nauha, koska muutoin olisi ollut liian löysä. Laskokset myös tässä vaativat hermoja (kangas hieman liukas).

4 kommenttia:

 1. Kauniita tunikoita. Tuommoinen malli olisi armelias meikäläisellekin, mutta kärsivällisyys ja taito ei riitä tekemiseen :)

  VastaaPoista
 2. Näperrys on silti kannattanut, lopputulos on tosi kaunis. Värit ja mallit ovat minunkin makuuni.

  VastaaPoista
 3. Hienoja tunikoita. Nuo koot on kyllä reiluja, vaikka kirjassa muuta väitetäänkin. M on ihan suomalaisessakin mitoituksessa M. :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja!Ostin itelle saman kirjan joululahjaksi,ajattelin kanssa,onkohan kaavat pieniä.hyvä tietää siis,säästyn ylimääräsiltä laskoksilta.Hyvää uutta vuotta tännekin!

  VastaaPoista

;O) Kiitos kommentistasi; ne ilahduttavat aina ;O)