LIVE LIFE SIMPLY AND ENJOY IT

torstai 19. toukokuuta 2011

baby boy

Poikavauva muutaman minuutin ikäisenä

Ekat unet ulkona 3,5vrk vanhana

Isosisko ja vauva 4,5vrk


Tällaisen ihanuuden sain kypsyteltyä mahassani ;O)
Poika syntyi nopeasti maanantaina 9.5. illalla. Pituutta pojalla oli syntyessään 48 cm ja painoa  3150g. Toissapäivänä terveydenhoitajan käydessä kotona painoa oli jo reilut 3,4 kg: onkin kova poika syömään. Muutoinkin niiiiiiin ihana: nautin vauvasta täysillä (muille saatan kyllä kiukutella, vähän babybluesia, mutta tänään jälleen hyvä päivä).
Urheillut en ole, vaikka hinku ois kova: selkä ei tykkää kävelystäkään, nautiskelen siis kotosalla vaavista ja jatkuvista kakkavaiposta :O)

6 kommenttia:

 1. Onnittelut vielä tätäkin kautta koko perheelle! ♥
  Onpas hän ollutkin pieni ;))

  Nautinnollista & vauvantuoksuista arkea, jospa me tässä pian nähdään! :)

  VastaaPoista
 2. Voi söpöys <3

  Paljon onnea ja pikaista palautumista!! :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen tulokas <3, oikein paljon onnea koko perheelle! Otahan iisisti vaan, kyllä sitä urheilemaan ehtii, vauvasta ei ehdi nauttia kuin hetken pienen, kun kasvavat niin nopeasti ;)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut ja nautihan nyt rauhassa ensiajoista!

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista! Käsityöt vielä hetken jäissä, joten päivityksiä ei hetkeen taida tulla. Ristiäiset jo pidetty, joten siivoilustakin on vapaata. Urheilemaankin olen ehtinyt (olen siis raskinut jättää Lukan hetkeksi myös isin huomaan), tänään vaunulenkki serkuille ja takaiaisn lasten kanssa (2x 48min), selkä ärtyi. Iloista kesää kaikille!

  VastaaPoista

;O) Kiitos kommentistasi; ne ilahduttavat aina ;O)